Snehurka - gél s kostihojom

16.07.2004 Celý región

Snehurka je osviežujúci a chladiaci gél na unavené či boľavé miesta nôh, rúk a podobne, ktorý sa rýchle vstrebáva a nezanecháva lepkavý pocit.
Návod k použitie: 2x až 4x denne robte masáž unavených a boľavých miest.

Upozornenie: Gél je určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ho na poškodenú alebo poranenú pokožku a do zábalov. Prostriedok chráňte pred deťmi, nesmie prísť do styku s očami a sliznicou.

Balení: 30 g, 200 g, 1 kg, 2 kg

Cena:
30g... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .97. - SK
200g... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .237. - SK
1000g... ... ... ... ... ... ... ... ... ...1142, - SK

Používaním Snehurky získate:
- podľa stálych nadšených zákazníkov pomocníka pri popáleninách, narazených svaloch, bolestiach hlavy, po bodnutí hmyzom
- pri bolestiach chrbta, zápaloch stredného ucha,
- úpale, po zlomeninách, prísadu do kúpeľa,
na inhaláciu, na prekrvenie svalov

Skúsenosti so Snehurkou:

Po půlročním léčení nohy po úraze, kde se nechtěla vstřebat sraženina, dostala paní Sněhurku a po pravidelném natírání Sněhurkou se začala sraženina po 3 týdnech vstřebávat, i pan doktor se divil, co se stalo.
P. Roudná

Sněhurka – bolesti kloubů, zánět šlach, pohmožděniny, otoky, okolí bércových vředů, křečové žíly, povrchový zánět žil, spáleniny, štípnutí hmyzem, opary, nos při rýmě – dokud není odřený, zánět průdušek – nahřát kůži, pak namazat hrudník a záda mezi lopatkami, začínající zánět středního ucha – namazat před ucho a za boltec, bolest hlavy – namazat místo bolesti, bolest břicha, pocení nohou, poruchy periferního prokrvení (studené a fialové ruce a nohy), koupel při únavě a nachlazení – 1 polévkovou lžíci rozmíchat v trošce vody a nalít do vany.
Dr. J. Zawadová, Jihlava

Nemohu přispět, problémy svalů, kloubů a migrény, nic takového mě naštěstí nepotkalo.
Sněhurku používám na jiné účely – na břicho. 3x jsem byla hospitalizována v nemocnici se zánětem vaječníků. Od té doby co máme Sněhurku při začínajících bolestech pomažu břicho Sněhurkou a do 12 hodin je všechno v pořádku a v nemocnici mají volné lůžko.
Ivana Valentová, Příbram, Chomutov

Sněhurka se velmi osvědčila na dětském táboře, kde ji děti použily vždy, když je bodl komár. Okamžitě to přestane svědit a velmi brzo zmizí flek na pokožce. Děti ji na konci tábora chtěli pro rodiče.
František Zach, Rychnov nad Kněžnou

Úplne nadšená som bola z osviežujúceho a chladivého gelu Sněhurka, ktorý mi potlačil bolesť pri zápale stredného ucha a uvolnil zapchatý nos.
Jana Šandorová, Slávnica

Bližie informácie: zivotpo@vadium.sk
 

Vyberte región

mark